Over Pinolo

Maart 2020
Oprichting op het station
Oprichting Flexxin Roasters

Het verhaal begint in maart 2020. Daniel en Sander beginnen op station Veenendaal-Centrum een koffieconcept met als missie om goede 'baristakoffie' mee te geven op de treinreis; Flexxin Roasters.

Juni 2021
Lunchbezorging
Start bezorging van lunches

Vanaf juni 2021 bezorgen wij versbelegde broodjes, wraps en salades door heel Veenendaal. Vrij snel komen we erachter dat dit een gouden zet is en besluiten we dat we hier op gaan focussen.

Januari 2022
Nieuwe naam
Flexxin Roasters wordt Pinolo

In januari 2022 wordt de knoop vervolgens doorgehakt. Er komt een nieuwe naam die meer passend is bij de lunchbezorging en beter te onthouden is; Pinolo. Letterlijk vertaald uit het Italiaans: Pijnboompit, een heerlijke toevoeging bij het eten!

September 2022
Catering
Pinolo is er ook voor catering

Vanaf september 2022 besluiten we ook catering te gaan verzorgen. Dit begint met lunchcatering maar al snel komen ook de aanvragen voor andere soorten catering. Als hoogtepunt kwam daar in januari 2023 een cateringklus voor ruim 1000 personen! 

Augustus 2023
Verhuizen!
Vaarwel station, hallo nieuwe locatie!

De kleine ruimte op het station werd veel te klein. In augustus 2023 is het dan eindelijk zover: we gaan verhuizen. We betrekken een nieuwbouwpand op De Smalle Zijde waar we verder kunnen groeien in bezorging en catering. Het koffieconcept en het afhalen verdwijnen bij Pinolo.